Kush jemi

img_20160903_184311683-cropped-resized

  • Jemi një organizatë e regjistruar Greke jo-fitimprurëse, vizioni ynë është të jemi një epiqendër pushimi, rritjeje dhe jete, me rrënjë në kishën dhe komunitetin lokal me qëllim që ata që janë në prostitucion në Athinë të gjejnë rindërtim dhe jetë të re.
  • Ne dëshirojmë të shohim tërësisht ndryshim në shpirtrat, frymërat dhe trupat e grave dhe burrave që janë në prostitucion qoftë me zgjedhjen e tyre (sipas dispozitave Greke) apo të shfrytëzuar nga rrethet trafikante.
  • Stafi ynë dhe vullnetarët kemi sfonde të ndryshme në punë sociale, psikologji, teologji, edukim, biznes.
  • Kemi siguruar shërbime me dalje javore që nga viti 1996.
  • Nea Zoi është e lidhur me Ekipe Internacionale, një organizatë që përpiqet të mbështesi ata që janë në nevojë. Ekipet e tyre u shërbejnë refugjatëve, individëve që janë në prostitucion, të rinjve, atyre që përballen me probleme ekonomike dhe shumë të tjerëve në të gjithë globin. Për më tepër informacione vizitoni www.iteams.gr