Përfshihuni

Vullnetarë

Vendet më poshtë tregojnë disa nga mundësitë ku mund të përfshiheni vullnetarisht në Nea Zoi. Ju lutem kontaktoni Dimitris Kontopoulos, drejtoreshën e shërbesës, në adresën email  dimitris@neazoi.org për më tepër informacione mbi kërkesat tona dhe si mund të shërbeni me ne.

  • Për daljet Lokale (Greke) vullnetarë me zemër për të ndihmuar njerëzit që janë në nevojë.

  • Për daljet jo lokale vullnetarë me zemër për të ndihmuar njerëzit që janë në nevojë.

  • Në veçanti kemi nevojë për vullnetarë që mund të flasin një nga këto gjuhë : Bullgarisht, Shqip, Rumanisht, Rusisht dhe/ose Greqisht.

  • Vullnetarë për në zyrë me aftësi në administrim dhe biznes.

  • Praktikantë, preferohen të paktën me 1 vit kohor që mund të jenë elastikë ndaj nevojave të ekipit.