Jeta e Re

Jeta e Re u vjen në ndihmë burrave dhe grave që janë në prostitucion në Athinë. Ne ofrojmë shpresë, ndihmë, mbështetje dhe alternativa duke dëshiruar që ti shohim burrat dhe gratë të fuqizuar nga Perëndia për një jetë të re.

 

Fryma e Zotit, Zoti, është mbi mua, sepse Zoti më ka vajosur për t’u dhënë një lajm të mirë të përulurve; më ka dërguar të lidh plagën e atyre që e kanë zemrën të thyer, të shpall çlirimin e atyre që janë në robëri, hapjen e burgut të burgosurve. Isaia 61: 1

Ju lutem klikoni këtu për ndihmë

 

Jemi një organizatë e regjistruar Greke jo-fitimprurëse,

Jemi një organizatë e regjistruar Greke jo-fitimprurëse,

Jemi një organizatë e regjistruar Greke jo-fitimprurëse, vizioni ynë është të jemi një epiqendër pushimi, rritjeje dhe jete,

Ne respektojmë të drejtën e çdo individi për të zgjedhur.

Ne respektojmë të drejtën e çdo individi për të zgjedhur.

Ne respektojmë të drejtën e çdo individi për të zgjedhur.
Ne njohim dhe respektojmë diferencat kulturore, sociale, fetare apo çdo lloj tjetër diference të njerëzve që u shërbejmë.

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

fundraising-events-image-png


donate-your-birthday-to Nea Zoi

santiago-de-compostelo